wymiana licznika w octavii 2003 rok - jaki kupić !!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arekwhsky04
    Classic
    • 2012
    • 4

Zamieszczone przez karlito1982
    nie wiem jak to jest w tour 2 ale w mojej O1 TDI metalowa osłona sprawdziła sie pare razy i uważam ją za najlepsza inwestycję jaka poczyniłem dla swojego auta..bez niej juz z 3 razy bym zmieniał mise po jezdzie na naszych drogach...nawet bym sie nie zastanawiał tylko kupował i montował
    A powiedzcie mi czy w OT 1,6MPi jest też metalowa osłona pod silnik, czy plastikowa
    albo z innego tworzywa sztucznego? Moim zdaniem ta metalowa byłaby
    najbezpieczniejsza ale nie wiem czy nie jest ona tylko do diesli
    wisky
  • Atiman
    Classic
    • 2010
    • 27

Witam serdecznie

Wcześniej w mojej octi siedział silniczek benzynowy 1,6 , obecnie został wstawiony silnik diesla 1,9 TDI 110 KM. Szukam licznika z fis lub 1/2 fis najlepiej z pinem

Mam jeszcze jedno pytanie, podobno tych liczników jest 11 modeli, wiadome jest ze te od 2001 do 2005 to immo 2 ale czy ma znaczenie ostatnia litera numeru licznika bo niby 110 konne silniki to oznaczenia ASV albo AHF i niby wskazany jest licznik z ostatnia literą F ale jak to zazwyczaj jest przy zgłebianu tematu z wiatrakami ( w mojej skodzie siedziały dwa wiatraki 1JO 959 455 F i L ale równie pasuja te z oznaczeniem K, M itp to tylko rok produkcji i miejsce wprowadziło oznaczenia

pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...